Valoriseer uw kerkgebouw doorheen het jaar

Wat moet u doen om uw gebedshuis gastvrij in te richten doorheen het jaar ?

Dit was het thema van de afgelopen workshops van de Stichting Open Kerken in Luik en Enghien (november 2014). U kan de presentaties van deze workshops op onze website bekijken (enkel in het Frans).
De Stichting Open Kerken biedt u een ganse trukendoos aan voor de valorisatie van uw erfgoed. Hoe organiseert en promoot u een evenement, hoe gebruikt u de nieuwe sociale media om een erfgoedverhaal te brengen (Facebook, QR-codes), hoe maakt u een parcours op internet (Cirkwi) en hoe belicht u uw gebedshuis. Er werden ook heel wat suggesties gemaakt voor evenementen binnen het kader van de Open Kerkendagen 2015 die u ook doorheen het jaar kan organiseren om uw gebedshuis levendig te houden.
Als kers op de taart biedt de Stichting Open Kerken een ware tutorial aan waarmee u aan de slag kan gaan om uw eigen website met WordPress te maken.

Ontdek de presentaties van deze workshops gehouden in Luik en Enghien op 25 en 27 november 2014 (FR) :