Stemmen onder de Sterren -
25-26/08/2017

Stemmen onder de Sterren is HET wandelconcert van deze zomer. Op 26 en 27 augustus kunnen de bezoekers verschillende international vocale ensembles ontdekken. Elke avond zijn zes koren over diverse opmerkelijke plaatsen op het historische domein verspreid en ze treden afwisselend voor het voetlicht.

Zes koren  van wereldklasse met onderscheidende muziekstijlen geven het beste van zichzelf op de meest prestigieuze plekken van de Abdij van Villers-la-Ville. Hier herhalen deze artiesten de hele avond lang hun concerten van telkens 20 minuten. De timing van deze optredens stelt de toeschouwers in staat om op hun eigen ritme de verschillende zanngroepen te bewonderen terwijl ze kunnen genieten van hapjes en drank in de voorziene eet- en rustruimtes. Op het einde van de avond komen alle koren nog eens samen op het grote podium voor een grandiose apotheose onder een prachtig vuurwerk.
 
Het programma: Vincent Niclo en zijn koor – The Real Group – Laïs – Het Koor van de Universiteit van Dublin – Het Spaanse Premier Ensemble – Het Koor van het Rode Leger

Stemmen onder de Sterren is de perfecte symbiose van muziek en magie in een feeëriek panorama van 360°. De prachtige ruïnes en tuinen van de abdij vormen een wonderlijk kader voor de zangkoren die er te gast zullen zijn. Stemmen onder de Sterren is bovendien het enige evenement dat u de gelegenheid geeft om de totaliteit van dit historisch juweeltje in een betoverend licht te bewonderen. Tijdens het promenadeconcert worden namelijk zowel de volledige architectuur als de groene schatkamer rondom op een indrukwekkende wijze in de schijnwerpers gezet.
 
Uw voordeel: €5 korting bij vermelding van de code NDC_EGLISES (€31 in plaats van €36). Deze aanbieding is geldig van 5 juni tot 30 juni 2017 voor telefonische reservaties (02/736.01.29) of online opwww.nuitdeschoeurs.be
Share on Facebook