Open Kerkendagen 2017

De stenen hebben bewogen tijdens de 10de editie van de Open Kerkendagen. Tijdens het zonovergoten pinksterweekend zakten toch heel wat bezoekers af naar de gebedshuizen om deze te ontdekken. Het programma was dit jaar dan ook zeer aantrekkelijk met een recordaantal deelnemende gebedshuizen in 3 verschillende landen!

De Open Kerkendagen zijn het uitgelezen moment om samenwerkingsbanden te smeden, in contact te treden met het publiek of je eigen gebedshuis eens vanuit een andere hoek te bekijken. Wij hopen dat het voor iedereen een fijne ervaring was en willen langs deze weg de honderden vrijwilligers van harte bedanken voor hun inzet en enthousiasme.

De evaluatie van de Open Kerkendagen 2017 kan je hier bekijken.
Blader ook even doorheen het fotoalbum dat wij opstelden van alle foto’s die wij toegestuurd kregen.
Foto's google

Programma Open Kekendagen 2017

In 2018 gaan de Open Kerkendagen door op 2 & 3 juni. Voor de 11de editie willen we jullie het menselijke gelaat tonen achter de gebedshuizen. Want het zijn de stenen niet die het gebouw maken maar zijn gasten.
Meer info volgt in september…