Uniek erfgoedspektakel
in de Sint-Martinuskerk in Aarlen

Meer dan 70 artiesten, muzikanten, zangers, dansers, solisten, acrobaten en pelgrims kwamen op 23 & 24 maart 2018 samen voor een uniek belevingsvol spektakel: « Onderweg… ».

Een spektakel ontwikkeld ter ere van het 10-jarig bestaan van het netwerk Open Kerken door het kunstenplatform Sacred Places in samenwerking met talrijke talenten uit de regio Aarlen. Een visueel en muzikaal eerbetoon aan de wonderlijke Sint-Martinuskerk (beschermd als uitzonderlijk erfgoed) en iedereen die zich erbij betrokken voelt.

Met dank aan de regio Wallonië, de federatie Wallonië-Brussel, de provincie Luxemburg, de stad Aarlen, Avenir en Cathobel voor hun onschatbare hulp. Een extra woordje van dank gaat uit naar de kerkfabriek, de parochieploeg, de muziekacademie van Aarlen, het toeristische kantoor, het CDD en de bedrijven R. Golinvaux.

Geniet nog even samen met ons na:

Video :
YouTube : youtu.be/BRHNaKdKcIc